Ko smo mi

Kompanija “Farm Fruit” se nalazi na obali reke Dunav, u selu Ritopek, koje je udaljeno 25 km od centra Beograda.

Nastala je iz firme “Burlat Pro”, koja je osnovana 2006. godine, a izvozom se bavi od 2014 godine.

U našoj proizvodnji posedujemo oko 40 ha zemljišta, od toga 10 ha nektarine, 10 ha trešnje i oko 20 ha jabuke.

Naša hladnjača ima kapacitet od 700 tona, sa modernom tehnologijom hlađenja, koja nam omogućava da skladištimo naše jabuke i do 6 meseci nakon branja.

Ritopek je kraj poznat po velikoj proizvodnji trešanja, koja se uzgaja na oko 600 hektara površine.

Povoljni klimatski uslovi, kvalitet zemljišta i blizina reke su veoma važni faktori za kvalitet i slatkoću našeg lokalnog voća, a naša kompanija je jedan od lidera u trgovini trešanja na domaćem tržištu. Od proizvoda u ponudi su trešnje, koje počinju sa ranim sortama kao što je Burlat, zatim jagode, u rano leto kajsije, nektarine i breskve, i na kraju šljive, a u periodu kasnog leta i rane jeseni – jabuke i kruške.

Našim kupcima nudimo visoko kvalitetne proizvode iz Srbije, a naš cilj je da u ponudi imamo proizvode koje su u skladu sa standardima najzahtevnijih tržišta. Naši inostrani partneri su veliki trgovački lanci, kao i veće ili manje kompanije, proizvođači i prerađivači u Rusiji, kao i EU.

Zahvaljujući posvećenosti, predanom radu i dugogodišnjem iskustvu, sarađujemo sa predstavnicima vodećih proizvođača svežeg voća iz Srbije i održavamo stabilne i dugoročne odnose sa našim proizvođačima. Naš glavni cilj je da održimo ove poslovne odnose i da izvozimo kvalitetno sveže voće koje će zadovoljiti sve potrebne standarde.

Zdravo, ukusno i sveže voće svaki dan!